Eerder deze maand wist collega Fabian van Tiel nog te melden dat het tot een breuk was gekomen tussen Veronica en Olav Mol.

Olav Mol wilde niet langer commentaar leveren vanuit een bezemkast in Nederland. De Nederlandse stem van de F1 bleef bij zijn standpunt. Op Twitter gaf Olav Mol zelf een korte reactie: Ik ben op mn best op de circuits, ik had t zooo graag gedaan om de fans te geven waar ze recht op hebben; inside info en liefde voor F1

Het blijkt nu dat de ‘koppigheid’ van Mol hem toch datgene oplevert, waar hij naar streeft. Op de website van Sport1 viel te lezen dat de Nederlander vanaf de aanstaande race te Silverstone weer zijn stem mag laten overslaan.

Olav Mol is vanaf komend weekend weer terug op Sport1 met een uitgebreide voorbeschouwing op de Grand Prix van Silverstone. En dat blijft hij de rest van het Formule 1-seizoen ook doen als onze man ter plaatse., aldus de woordvoerder van Sport1.

We zijn bij Sport1 constant bezig om ons product te verbeteren., aldus Will Moerer, vice-president van Film1/Sport1. Daarnaast luisteren we altijd goed naar de feedback die we van onze abonnees krijgen.

Ik ben blij dat we er vanaf de GP van Silverstone in geslaagd zijn om Olav voor alle resterende races van dit seizoen die in Europa verreden worden als verslaggever op locatie te kunnen sturen. Met uitzondering van de Grand Prix van Duitsland. Dat was helaas om agenda-technische redenen onmogelijk., aldus de vice-president van Sport1.