Esteban Ocon testte gisteren en eergisteren voor Mercedes. Volgens de Fransman proeft dit naar meer, Ocon wil volgend jaar Grand-Prix rijden.

Ocon staat onder contract bij Mercedes en is regerend GP3-kampioen, dit jaar rijdt hij DTM. Daarnaast is Ocon ook uitgeleend aan het Formule 1-team van Renault waar hij vrije trainingen rijdt.
Bij Renault moet men nog beslissen wat men wil volgend jaar, ik wacht het af, aldus Ocon. Mijn doel is duidelijk, ik wil volgend jaar grand prix rijden. Het is nu afwachten, ik rijd de komende maanden nog enkele vrije trainingen. Ik ben er in ieder geval klaar voor om in te stappen.

Het is natuurlijk geweldig, dat ik voor Mercedes en Renault in de Formule 1 kan testen. Het zijn geweldige teams, beide hebben vele titels gewonnen. Het is goed om ervaring op te doen.

Volgens geruchten zou Esteban Ocon Jolyon Palmer kunnen vervangen bij Renault. Renault is niet geheel tevreden over de Brit terwijl Ocon hoog aangeschreven staat.


Alles weten over Formule 1 in 2022?
Hier, op GP Pits brengt Formule 1 nieuws eneen F1 Magazine F1-seizone 2021 lees je alles over de races, voorbeschouwingen, nabeschouwingen en het brekende nieuws.
Op ons gratis forum lees je alles over formule 1 en nog veel meer. Meld je gratis aan en neem deel aan discussies over de mooiste sport van de wereld!

By peter