Olivier Pla vervangt Michael Keohane bij Carlin Motorsport

 

 

 

 

 

Het gerucht dat nu al een tijdje de ronde deed werd vandaag dan toch bevestigd: Keohane, de Ier, rijdt niet meer voor Carlin Motorsport. Het was in Zolder zijn eerste en, voorlopig, laatste optreden in de Nissan World Series. In Zolder reed hij in de eerste race in de achterhoede van het veld, ronde na ronde minstens ��n seconde trager dan teammaat Monteiro, om uiteindelijk 12de te finishen.

In de tweede wedstrijd ging het zelfs van kwaad naar erger en vloog hij net voor halfweg van de baan… . Zijn positie werd in twijfel getrokken en vanmorgen werd dan aangekondigd dat Olivier Pla, die ��n week geleden gedumpt werd door RC Motorsport, getekend heeft voor de rest van het seizoen. Voor de Fransman een heuse opsteker om vanaf nu, naast de leider in het kampioenschap te mogen rijden �n zijn thuiswedstrijd toch mag meemaken.

Vandaag rijdt Pla voor de eerste maal met de Carlin Motorsport-bolide met startnummer 6 tijdens de vrije testritten in Magny-Cours.

Legende foto’s:
Foto 1: Michael Keohane
Foto 2: Terugbrengen van de wagen bij het team na afloop van race 4 in Zolder

16/5/04 review qualificatie Zolder
17/5/04 review race 3 Zolder
17/5/04 review race 4 Zolder
18/5/04 puntenverdeling
19/5/04 Kostka vervangt Pla
20/5/04 Vooruitblik favorieten
Straks verslag vrije testsessies (9u-11u30—14u-16u30)
Morgen verslag qualificatie

De stand van het kampioenschap is terug te vinden op onderstaande link:
Stand kampioenschap Nissan World Series na race 4

Alles weten over Formule 1 in 2022?
Hier, op GP Pits brengt Formule 1 nieuws eneen F1 Magazine F1-seizone 2021 lees je alles over de races, voorbeschouwingen, nabeschouwingen en het brekende nieuws.
Op ons gratis forum lees je alles over formule 1 en nog veel meer. Meld je gratis aan en neem deel aan discussies over de mooiste sport van de wereld!

By peter