Vandaag is het “circus” van de Nissan World Series toegekomen op het circuit van Zolder… . Met groots machtsvertoon bleek dat ��n enkele vrachtwagen niet via de normale weg (door de tunnel) in de padoock geraakte. Tevens moesten alle vrachtwagens via een poort het circuit oprijden om in de pitlane te geraken. Dit om de bolides en zwaar materiaal te lossen… . Na de nodige co�rdinatie kreeg iedereen zijn vrachtwagen in de pitlane en achteraf aan de achterkant van de pitboxen. Hierna kon het uitpakken van klein materiaal en opbouwen van tenten beginnen.
In de vroege nammidag kon het prepareren van de wagens beginnen, uitlijnen, opmaken balans,… . Verder werden er ook een tiental coureurs gesignaleerd op het circuit, al wandelend of op scooter elke meter asfalt aan het verkennen.

Volgens de voorspellingen van het KMI zal het een droge race worden zondag, spektakel zal er zoiezo zijn, het water liep iedereen in de mond bij het zien van de bolides.

Voorspellingen:
Donderdag 22 april
Temp: min 5� / max 17�
eerst: zwaar bewolkt of betrokken – kans op regen of buien
later: wisselende bewolking – droog

Vrijdag 23 april
Temp: min 4� / max 18�
eerst: nevelig
later: wisselende bewolking – droog

Zaterdag 24 april
Temp: min 4� / max 17�
eerst: nevelig
later: wisselende bewolking – droog

Dus voor zij die nog twijfelen aan het al dan niet afzakken naar het circuit… het weer zal al bij al meevallen en spectakel zal er zeker zijn. Ook doordat het kampioenschap nog volledig open is. (Zie ” http://www.f1pits.net/f1nieuws.php?id=P3766_0_1_70 ” voor de stand in het kampioenschap)

Alles weten over Formule 1 in 2022?
Hier, op GP Pits brengt Formule 1 nieuws eneen F1 Magazine F1-seizone 2021 lees je alles over de races, voorbeschouwingen, nabeschouwingen en het brekende nieuws.
Op ons gratis forum lees je alles over formule 1 en nog veel meer. Meld je gratis aan en neem deel aan discussies over de mooiste sport van de wereld!

By peter