Volgens de Duitse roddelpers van Bild heeft Toyota een aanbod gegeven aan Nick Heidfeld. De 30-jarige Duitser kan volgens de krant zijn landgenoot Ralf Schumacher vervangen vanaf volgend jaar. Beide heren hun contract loopt op het einde van dit jaar af en tegenwoordig presteert Heidfeld beter dan de jongste Schumacher, al dan niet dankzij de wagen. We hebben aanbiedingen gekregen van twee topteams, verteld Heidfeld’s manager Werner Heinz. Dat tweede topteam is volgens Bild de Japanse constructeur Honda. Zij beweren dat het bijna zeker is dat Heidfeld zijn huidige team zal verlaten. Ralf Schumacher, zo schrijft Bild, kan zijn contract alleen verlengen met twee jaar als Toyota in de top drie van het klassement staat, en op dit moment staan ze na één race ‘slechts’ vijfde. De 31-jarige Schumacher zou vanaf volgend seizoen de plaats kunnen innemen van Nick Heidfeld bij BMW.Sauber, omdat hij nog steeds goede contacten heeft met teambaas Mario Theissen. De twee werken vijf jaar intensief samen, toen Ralf Schumacher Williams-coureur was en BMW motoren leverde aan het Engelse team.

Het zogenaamde silly-season is alweer op gang gekomen…

Alles weten over Formule 1 in 2022?
Hier, op GP Pits brengt Formule 1 nieuws eneen F1 Magazine F1-seizone 2021 lees je alles over de races, voorbeschouwingen, nabeschouwingen en het brekende nieuws.
Op ons gratis forum lees je alles over formule 1 en nog veel meer. Meld je gratis aan en neem deel aan discussies over de mooiste sport van de wereld!

By peter