Uit kostenbesparing houdt Williams dit jaar geen officiële teampresentatie. Het bespaarde geld wil de Britse renstal investeren in de ontwikkeling van de nieuwe wagen.

Vorig jaar eindigde het team het team op een vierde plaats in het constructeurskampioenschap terwijl het in 2006 slechts achtste werd. Het team uit Grove is ambitieus en wil de stap voorwaarts verder zetten. Het team heeft dan ook hoge verwachtingen voor het komend seizoen.

Technisch-directeur Sam Michael vertelt op Autosport.com over de doelstellingen van het team: Voor 2007 was ons doel om respect terug te verdienen en de betrouwbaarheid sterk te maken. Dat was echter niet perfect, omdat we vier keer de finish niet hebben gehaald door technische problemen. Ons doel voor dit jaar is om dit op nul te krijgen. Dat heb je nodig om het wereldkampioenschap te kunnen winnen.

Alles weten over Formule 1 in 2022?
Hier, op GP Pits brengt Formule 1 nieuws eneen F1 Magazine F1-seizone 2021 lees je alles over de races, voorbeschouwingen, nabeschouwingen en het brekende nieuws.
Op ons gratis forum lees je alles over formule 1 en nog veel meer. Meld je gratis aan en neem deel aan discussies over de mooiste sport van de wereld!