De kans is groot dat Mika Hakkinen nog een keer zal testen voor het team van McLaren.  De tweevoudig wereldkampioen testte afgelopen winter ook al voor zijn oude werkgever op het circuit van Barcelona. Ondanks de grote achterstand op de snelste man van de dag, waren de Fin en McLaren van mening dat de de test voor herhaling vatbaar was.

Ron laat de deur altijd voor mij open staan en ik zou graag nog een keer testen. Die test zal ook doorgaan, maar waar en wanneer weet ik nog niet. We hebben daarover nog niks concreets afgesproken. zegt de 38- jarige Fin.
Hakkinen kijkt terug op de test en liet weten: Het team had al een tijdje geen goede resultaten meer geboekt en ik wilde het team graag helpen. We hebben een erg goede test gehad en ik heb mijn mening kunnen geven en proberen te helpen met mijn ervaring. Ik was dan wel niet de snelste coureur van het veld, maar ik heb het team goed kunnen uitleggen hoe de wagen aanvoelde en hoe we de auto konden verbeteren. 

Alles weten over Formule 1 in 2022?
Hier, op GP Pits brengt Formule 1 nieuws eneen F1 Magazine F1-seizone 2021 lees je alles over de races, voorbeschouwingen, nabeschouwingen en het brekende nieuws.
Op ons gratis forum lees je alles over formule 1 en nog veel meer. Meld je gratis aan en neem deel aan discussies over de mooiste sport van de wereld!