Mark Webber is van mening dat wereldkampioen Fernando Alonso zijn titel dit jaar gemakkelijk zal prolongeren. Volgens de Williams-coureur had de Spanjaard het vorig jaar al gemakkelijk en dit jaar zal het voor hem alleen maar eenvoudiger worden.

” Alonso is de grootste favoriet.  “ aldus de Australi�r. “Vorig jaar had hij al niet veel moeite om kampioen te worden en afgaande op wat ik de afgelopen weken heb gezien , zou hij het dit jaar wel eens makkelijker kunnen krijgen.  “

“Hij heeft momenteel veel zelfvertrouwen, en hij reed al geweldig vorig seizoen.  “ aldus Webber.

Webber denkt dat de teamgenoot van Alonso, Giancarlo Fisichella zijn beste seizoen ooit zal rijden: “Ik denk dat hij zijn beste seizoen ooit zal hebben. Met name omdat Renault dominant zal zijn en veel dubbelzeges zal behalen in het eerste gedeelte van het jaar.  “

 

Alles weten over Formule 1 in 2022?
Hier, op GP Pits brengt Formule 1 nieuws eneen F1 Magazine F1-seizone 2021 lees je alles over de races, voorbeschouwingen, nabeschouwingen en het brekende nieuws.
Op ons gratis forum lees je alles over formule 1 en nog veel meer. Meld je gratis aan en neem deel aan discussies over de mooiste sport van de wereld!