Sebastian Vettel zal ook in 2008 voor Scuderia Toro Rosso rijden. De 20- jarige Duitser, die ook de resterende races van het huidige seizoen afmaakt voor het team, is de opvolger van de ontslagen Scott Speed bij Scuderia Toro Rosso.

Vettel komt over van BMW-Sauber, waar hij dit jaar de test -en reservecoureur was. Bij dat team debuteerde hij eerder dit seizoen tijdens de Amerikaanse Grand Prix, als vervanger van Robert Kubica, die geen geen toestemming kreeg om te racen na zijn zware crash in de Grand Prix van Canada. De Duitser vierde zijn debuut met een WK- punt.

Wie volgend jaar de teamgenoot van Vettel zal zijn is nog niet bekend. De naam van drievoudig Champ Car- kampioen Sebastien Bourdais lijkt de grootste kandidaat voor het tweede racestoeltje. De Fransman testte eerder al voor Scuderia Toro Rosso.

Alles weten over Formule 1 in 2022?
Hier, op GP Pits brengt Formule 1 nieuws eneen F1 Magazine F1-seizone 2021 lees je alles over de races, voorbeschouwingen, nabeschouwingen en het brekende nieuws.
Op ons gratis forum lees je alles over formule 1 en nog veel meer. Meld je gratis aan en neem deel aan discussies over de mooiste sport van de wereld!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *