De geruchten dat Ralf Schumacher zich tijdens de volgende twee races moet bewijzen omdat hij anders vervangen wordt blijven duren. De “broer van” had het in Monaco erg moeilijk en het Toyota team slaagt er niet in om daar een oorzaak voor aan te wijzen.

Van in het begin hebben we het moeilijk gehad om Ralf een wagen te bezorgen waarmee hij over bulten en kerbs kon gaan en dat heeft zijn vertrouwen aangetast. Hij vond dat hij weinig grip had. Zei technisch manager Pascal Vasselon.

We kunnen veel parameters van de wagen aanpassen. We hebben veel opties voor ondermeer gewichtsverdeling, vlucht en de stijfheid van de ophanging. We zijn niet echt beperkt in wat we kunnen doen. Het heeft te maken met grip in het algemeen en vertrouwen maar er was geen duidelijke beperking van één specifieke parameter.

Ondertussen circuleren er een paar namen van mogelijke vervangers, zo worden ondermeer Adrian Sutil en Franck Montagny genoemd. Volgens een bron van Pitpass zou Williams testrijder Kazuki Nakajima de voorkeur krijgen.

Alles weten over Formule 1 in 2022?
Hier, op GP Pits brengt Formule 1 nieuws eneen F1 Magazine F1-seizone 2021 lees je alles over de races, voorbeschouwingen, nabeschouwingen en het brekende nieuws.
Op ons gratis forum lees je alles over formule 1 en nog veel meer. Meld je gratis aan en neem deel aan discussies over de mooiste sport van de wereld!

By peter