Jarno Trulli ontkent een nieuw contract bij Toyota. Trulli is op het einde van dit seizoen op het einde van zijn huidige contract en hoopt natuurlijk op een verlenging bij zijn huidige werkgever. Op dit moment ontkent hij alles maar hij zou naar eigen zeggen “dicht bij een nieuw contract” zijn. “Op dit moment zijn we nog steeds in gesprek,” zegt Trulli aan de Engelse televisiezender BBC“We zijn dicht bij een akkoord, maar er is nog niets ondertekend en we zijn nog steeds aan het onderhandelen.”

Trulli kwam eind 2004 aan bij het Japans-Duitse team, nadat hij aan de deur werd gezet bij Renault. Vorig jaar bezorgde hij Toyota de eerste podiumplaatsen en de eerste polepositie, hij eindigde in het kampioenschap uiteindelijk op een zevende plaats achter teamgenoot Ralf Schumacher. Dit jaar valt het team erg tegen en Trulli wist nog geen enkel punt te scoren. Gisteren behaalde hij met de vierde startplaats wel zijn beste kwalificatiepositie dit seizoen.

Alles weten over Formule 1 in 2022?
Hier, op GP Pits brengt Formule 1 nieuws eneen F1 Magazine F1-seizone 2021 lees je alles over de races, voorbeschouwingen, nabeschouwingen en het brekende nieuws.
Op ons gratis forum lees je alles over formule 1 en nog veel meer. Meld je gratis aan en neem deel aan discussies over de mooiste sport van de wereld!

By peter