Een mogelijk probleem met de ophanging van de TF107 zou Toyota wel eens aan de kant kunnen houden voor de GP van Canada. Het Japans Duitse team is koortsachtig opzoek naar de reden waarom Jarno Trulli tot tweemaal toe op dezelfde plek zijn rechter voorophanging zag kapot gaan.

Als je een rijder bent dan overkomt iets je één keer,  Zei Trulli tegen Autosport.com. Maar als je dat een tweede keer voor hebt dan denk je nog eens na vooraleer je in een wagen stapt op een circuit waar er niet al te veel plek is naast de bochten.

Als het moet zal Trulli gewoon rijden dit weekend. Pascal Vasselon liet ondertussen weten dat er in Keulen, de thuisbasis van het team, wordt gezocht naar de oorzaak. Denkt hij dat Toyota zich zal terugtrekken dit weekend?

Het is een beetje vroeg om daarover te praten, het is nog maar vrijdagmiddag. We moeten analyseren wat er gebeurd is en dat zal enkele uren duren.

De laatste oefensessie voor de GP van Canada gaat om 16 uur (Belgische tijd) van start.

Alles weten over Formule 1 in 2022?
Hier, op GP Pits brengt Formule 1 nieuws eneen F1 Magazine F1-seizone 2021 lees je alles over de races, voorbeschouwingen, nabeschouwingen en het brekende nieuws.
Op ons gratis forum lees je alles over formule 1 en nog veel meer. Meld je gratis aan en neem deel aan discussies over de mooiste sport van de wereld!

By peter