Afgelopen weekend heeft het Spyker MF1-team Christijan Albers al vastgelegd voor 2007, het Nederlandse team zoekt nog een tweede coureur, maar die zal wel geld of sponsors moeten meenemen zegt de nieuwe eigenaar van Spyker, Michiel Mol.

Volgend jaar moeten we nog gebruik maken van een ‘paydriver’, behalve als we een hoofdsponsor krijgen. zei Mol aan Formula1.com Natuurlijk willen we in de toekomst onze coureurs selecteren op basis van talent, maar nu moeten we naar alle mogelijkheden kijken.

Ondanks dat de tweede rijder hoogstwaarschijnlijk centen zal moeten meenemen te rijden ziet de financiële toekomst van het team er gezond uit volgens Mol: We hebben ons budget voor volgend jaar al rond, we weten dus zeker dat het team volgend jaar zonder financiële zorgen zal rijden. Maar met een hoofdsponsor erbij gaat het nog beter. De basis staat er in ieder geval.

Wie de tweede rijder wordt bij Spyker is nog niet bekend, de grootste kanshebbers zijn Tiaogo Monteiro en Christian Klien.

Alles weten over Formule 1 in 2022?
Hier, op GP Pits brengt Formule 1 nieuws eneen F1 Magazine F1-seizone 2021 lees je alles over de races, voorbeschouwingen, nabeschouwingen en het brekende nieuws.
Op ons gratis forum lees je alles over formule 1 en nog veel meer. Meld je gratis aan en neem deel aan discussies over de mooiste sport van de wereld!