Het einde lijkt nabij voor Scott Speed en Scuderia Toro Rosso, de Amerikaan heeft nu zelfs tegenover Autosport.com laten weten dat hij voor geen goud meer voor Franz Tost en Gerhard Berger wil rijden.

Speed belandde tijdens de Europese Grand Prix in de grindbak, nadat hij terugkeerde naar de pits werd hij door mede-eigenaar Tost aangevallen, daarna heeft Tost Liuzzi gezegd dat dat het team hem kwijt wil.

Ik wil voorkomen dat deze hele situatie mijn relatie met Red Bull gaat beschadigen omdat Dietrich Mateschitz en Red Bull me altijd hebben gesteund. zei Speed, die Red Bull dankbaar is. Ik heb alles aan hen te danken wat ik bereikt heb in de autosport.

Dit is de zoveelste keer dat Tost en Berger de media gebruiken om mij en Liuzzi schade te berokkenen en daar heb ik echt genoeg van. gaat de woeste Amerikaan verder. Ik zou voor geen goud meer voor de twee willen rijden. Mocht ik bij een ander team onderdak vinden, dan zou dat fantastisch zijn. Maar ik zou ook buiten de Formule 1 willen werken. Zoals ik al zei, ik heb alles aan Red Bull te danken.

Speed lijkt er genoegen mee te nemen dat hij misschien niet meer zal rijden in Hongarije: Met hen weet je nooit. Ze zijn nooit eerlijk.

Alles weten over Formule 1 in 2022?
Hier, op GP Pits brengt Formule 1 nieuws eneen F1 Magazine F1-seizone 2021 lees je alles over de races, voorbeschouwingen, nabeschouwingen en het brekende nieuws.
Op ons gratis forum lees je alles over formule 1 en nog veel meer. Meld je gratis aan en neem deel aan discussies over de mooiste sport van de wereld!