Nadat de overgang van Fernando Alonso naar McLaren bekend werd gemaakt voor 2007, kwam de geruchtenmolen op gang als een lopend vuurtje. Kimi Raikkonen werd al vlug in verband in gebracht met Ferrari. Indien de koele Fin daadwerkelijk voor Ferrari zou gaan rijden, zal Michael Schumacher daar geen problemen mee hebben volgens zijn manager Willi Weber.

“Michael is voor niemand bang, hij is een geweldige coureur en nog altijd de beste.  “ zei Weber aan Gazetta dello Sport“Michael is altijd sneller geweest dan zijn teamgenoten en hij is zeker niet bang voor kimi Raikkonen.  “

Of het in 2007 zover komt is nog lang niet zeker: het is nog onduidelijk waar Raikkonen zal rijden in 2007 en op de beslissing of Schumacher na dit jaar al dan niet doorgaat met racen is het nog even wachten.

Alles weten over Formule 1 in 2022?
Hier, op GP Pits brengt Formule 1 nieuws eneen F1 Magazine F1-seizone 2021 lees je alles over de races, voorbeschouwingen, nabeschouwingen en het brekende nieuws.
Op ons gratis forum lees je alles over formule 1 en nog veel meer. Meld je gratis aan en neem deel aan discussies over de mooiste sport van de wereld!