Michael Schumacher en Ferrari waren het afgelopen weekend dominant op de Indianapolis Motor Speedway. Door zijn zege en het mindere presteren van WK-leider Fernando Alonso wist de Duitser zijn achterstand in het kampioenschap terug te brengen tot op 19 punten. “De wereldtitel ligt nog altijd binnen handbereik.  “ zegt de zevenvoudig wereldkampioen hoopvol.
De Duitser slaagde erin om tijdens de Grand Prix van Amerika zes punten terug te pakken op WK-leider Fernando Alonso: “Die zes punten zijn heel belangrijk. Ik heb nog geen enkele reden om de strijd op de wereldtitel op te geven. We hebben weer nieuwe moed na ons prachtige resultaat in Indianapolis.  “
“We willen blijven aanvallen en je mag niet vergeten dat er nog acht races te gaan zijn en dus nog 80 punten te verdienen. Ik heb 19 punten achterstand, dat is wel veel maar in Amerika hebben we gezien hoe makkelijk de situatie kan veranderen. Er is dus nog van alles mogelijk.  “ besluit Schumacher.

Alles weten over Formule 1 in 2022?
Hier, op GP Pits brengt Formule 1 nieuws eneen F1 Magazine F1-seizone 2021 lees je alles over de races, voorbeschouwingen, nabeschouwingen en het brekende nieuws.
Op ons gratis forum lees je alles over formule 1 en nog veel meer. Meld je gratis aan en neem deel aan discussies over de mooiste sport van de wereld!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *