Over de toekomst van Michael Schumacher is er al serieus wat inkt gevloeid. De Ferrari-coureur liet in Melbourne weten dat hij het beu is dat de journalisten hem maar blijven vragen of hij al dan niet na dit seizoen doorgaat met racen. Het contract van de Duitser loopt aan het einde van dit seizoen af.
“Speculaties zullen er altijd zijn. Voor ik mijn contract verlengde was er de speculatie voor hoe lang ik zou verlengen. Daarna kwam er de vraag over wat ik na de verlenging zou gaan doen. Men blijft maar speculeren.  “

“Iedereen zal gewoon moeten afwachten. Op een gegeven moment zal ik wel een besluit nemen over wat ik wil gaan doen. Ik wil er nu nog niet over praten omdat dat alleen tot meer gespeculeer leidt.  “ aldus Schumacher.

Alles weten over Formule 1 in 2022?
Hier, op GP Pits brengt Formule 1 nieuws eneen F1 Magazine F1-seizone 2021 lees je alles over de races, voorbeschouwingen, nabeschouwingen en het brekende nieuws.
Op ons gratis forum lees je alles over formule 1 en nog veel meer. Meld je gratis aan en neem deel aan discussies over de mooiste sport van de wereld!