WebberWebberDeze week zal Valentino Rossi voor Ferrari komen testen op Valencia. De Italiaanse MotoGP kampioen zal er dus oog in oog komen te staan met de andere teams en Mark Webber vindt het alvast een geweldig moedige beslissing om af te komen.

“Hij is vrij moedig om mee met ons te komen testen. Hij heeft duidelijk veel talent en weet ook goed langs welke weg hij naar omhoog moet. Maar om zo maar te komen testen met de rest, wie weet, hij heeft altijd al voor verrassingen gezorgd.”

“Wie al een tijdje racet, heeft het niet zo op jongens die nog geen ervaring hebben. Maar het zal wel niet zijn zoals die gast die we in Budapest hadden, die Isra�li�r, dat was gewoonweg een grap. Dat was net alsof hij tegen Pete Sampras moest spelen tijdens de eerste ronde van Wimbledon.”

Webber zal deze week aan den lijve ondervinden wat Rossi kan doen. Hij en Williams testen deze week op Valencia.

Alles weten over Formule 1 in 2022?
Hier, op GP Pits brengt Formule 1 nieuws eneen F1 Magazine F1-seizone 2021 lees je alles over de races, voorbeschouwingen, nabeschouwingen en het brekende nieuws.
Op ons gratis forum lees je alles over formule 1 en nog veel meer. Meld je gratis aan en neem deel aan discussies over de mooiste sport van de wereld!

By peter