Ondanks de zege van Michael Schumacher in Imola gelooft Bob Bell, technisch-directeur bij Renault niet dat Ferrari terug op haar oude niveau is. Bell is van mening dat Schumacher kon winnen omdat inhalen op Imola nagenoeg onmogelijk is en hij denkt dat Renault gewoon doorgaat met winnen.

Bell: ” Ik denk dat de volgende races weer voor de Michelin teams zullen zijn. Dat wil zeggen dat Honda en McLaren onze belangrijkste concurrenten zullen zijn. We schrijven Schumacher en Ferrari zeker nog niet af, maar we hebben een goede test gehad in Barcelona en bovendien was onze wagen vorig jaar al erg sterk op de Nurburgring.  “

Een belangrijke reden waarom Bell niet gelooft in een terugkeer van de Scuderia is de bandenoorlog: “Ook dit jaar zullen de Michelin-teams in het voordeel zijn. Je mag Schumacher en Ferrari nooit afschrijven. Ze zullen het hele jaar blijven pushen. Maar ik verwacht dat de komende races weer voor de Michelin teams zullen zijn.  “

Alles weten over Formule 1 in 2022?
Hier, op GP Pits brengt Formule 1 nieuws eneen F1 Magazine F1-seizone 2021 lees je alles over de races, voorbeschouwingen, nabeschouwingen en het brekende nieuws.
Op ons gratis forum lees je alles over formule 1 en nog veel meer. Meld je gratis aan en neem deel aan discussies over de mooiste sport van de wereld!