Soms moet je het groots zien, zeker in de F1, en soms moet je niet verlegen zitten om de ��n of andere uitspraak.
Christian Horner van het Red Bull Racing team is zo iemand, hij wist het volgende te vertellen righttegen de reporters van het magazine Autosport: “Ferrari moet onze doelstelling zijn, als zij beter doen dan ons dan wil dat zeggen dat wij geen goed werk leveren of dat Bridgestone het beter doet dan Michelin.”

Mark Smith, voormalig Chief designer van Renault: “We kunnen Ferrari verslaan, de sterkte van de engineering groep dat we hebben bij Red Bull is de sterkste groep waar ik voor gewerkt heb.”

Red Bull maakte afgelopen seizoen zijn debuut binnen de F1, Red Bull kocht het Jaguar team op en tot ieders verbazing wisten ze een mooi debuut neer te zetten.
Het team stond op een zevende plaats in het constructeurkampioenschap.

Bij Red Bull zijn ze ervan overtuigd dat hun kansen om Ferrari te verslaan verhoogd zullen worden door de komst van Adrian Newey in februari.
De mensen zijn zich bewust dat Newey niet vanaf de eerste races een verschil kan maken, maar tijdens het 2006 zal er toch vooruitgang moeten zijn.

 

Alles weten over Formule 1 in 2022?
Hier, op GP Pits brengt Formule 1 nieuws eneen F1 Magazine F1-seizone 2021 lees je alles over de races, voorbeschouwingen, nabeschouwingen en het brekende nieuws.
Op ons gratis forum lees je alles over formule 1 en nog veel meer. Meld je gratis aan en neem deel aan discussies over de mooiste sport van de wereld!

By peter