Net als in Silverstone kende Ferrari gisteren een moeilijke race, Massa werd derde, terwijl Raikkonen pas zesde werd. De regerend wereldkampioen geeft toe dat McLaren op dit moment gewoon sneller is.

Het lijkt erop dat McLaren nu het snelste team is. zei Raikkonen na afloop van de race. Vooral dit weekend waren ze erg sterk en in Engeland waren ze dat ook al. We hopen dat we snel een oplossing kunnen vinden voor onze problemen, zodat we snel terug kunnen keren naar de plaats waar we horen.

De race was niet echt waar we op gehoopt hadden. ging de teleurgestelde Fin verder. Het hele weekend hadden we het niet makkelijk. Uiteindelijk was de auto wat beter, maar dat maakte het weekend er niet gemakkelijker op. We moeten op zoek gaan naar verbeteringen.

Door de safety-car periode viel de Ferrari-coureur terug, door enkele inhaalacties wist hij alsnog een zesde plaats in de wacht te slepen.

Gelukkig wel ja, maar zonder die inhaalacties was ik nog lager gefinisht. We verloren punten ten opzichte van Massa en Hamilton, maar er zijn nog veel races te gaan. We hopen dat we oplossingen kunnen vinden voor onze problemen. Het wordt er allemaal niet makkelijker op.