Ondanks dat de F2008 in Melbourne onbetrouwbaar was, maakt Kimi Raikkonen zich geen zorgen. De Fin weet dat het team hard werkt om de problemen op te lossen en is vol vertrouwen dat hij komend weekend in Maleisië weer om de zege kan strijden.

Het gebrek aan betrouwbaarheid is zeker geen goede zaak, maar ik weet dat het team in Maranello hard werkt om de problemen op te lossen. liet Raikkonen weten op de officiële site van Ferrari. Ik maak me totaal geen zorgen over de prestaties van de auto, want de F2008 is erg snel. We moeten onszelf gewoon verbeteren, zodat we ieder weekend competitief zijn, anders komen we tijdens de race vast te zitten in het verkeer zoals in Melbourne het geval was.

Over komend weekend zei de regerend wereldkampioen: Zolang we betrouwbaar zijn kunnen we het in Sepang erg goed doen. Het seizoen is nog lang en we moeten ervoor zorgen dat we in iedere race punten scoren. Het team zal in ieder geval nooit opgeven, dat is in het verleden al bewezen. Ferrari zal terugkeren!