Volgende week rijdt de Formule 1 in Singapore. Voor Red Bull een kans om te schitteren op het stratencircuit. Max Verstappen legt uit waarom.

Ik kijk ernaar uit om naar Singapore te gaan, want het is altijd een speciaal weekend. In het verleden heeft Red Bull Racing er goed gepresteerd en ik denk dat we dit jaar voor het podium moeten kunnen strijden

De baan in Singapore heeft veel bochten en daarom vind ik het leuk er te rijden. Net als de meeste stratencircuits is het tamelijk hobbelig, wat het zelfs nog uitdagender maakt

Aan zijn voorbereiding zal het niet liggen: Ik ben me al een paar weken aan het voorbereiden door in de sauna te trainen en te zweten, zodat ik de hitte in Singapore en Maleisië kan weerstaan., aldus Verstappen via zijn eigen website.


Alles weten over Formule 1 in 2022?
Hier, op GP Pits brengt Formule 1 nieuws eneen F1 Magazine F1-seizone 2021 lees je alles over de races, voorbeschouwingen, nabeschouwingen en het brekende nieuws.
Op ons gratis forum lees je alles over formule 1 en nog veel meer. Meld je gratis aan en neem deel aan discussies over de mooiste sport van de wereld!