Gerhard Berger vertelde dat de beslissing omtrent hun coureurs nog voor 2007 zal vallen. De teambaas van Toro Rosso en de rest van het bestuur willen zo snel mogelijk een beslissing nemen over wie er in hun wagens zal rijden volgend seizoen. Berger wou nog voor nieuwjaar een beslissing nemen, en daar lijkt hij in te lukken. Hij heeft zelfs een traditionele afspraak met de plaatselijke media afgezegd om zijn deadline te halen.

Opnieuw komen de speculaties naar boven dat Vitantonio Liuzzi en Scott Speed geen teamgenoten meer zullen zijn. Voormalig Jordan- en Midland-coureur Tiago Monteiro is een grote kanshebber op een vast stoeltje. Ook Sébastien Bourdais maakt veel kans, maar de Fransman houdt vol dat hij in de Champ Cars zal blijven en zijn contract tot eind 2007 zal uitzitten. Testcoureur Neel Jani is intussen vertrokken, hij wil in Amerika een zitje in de Champ Cars bemachtigen. Dat opent deuren voor een testzitje voor de jonge Duitser Michaël Ammermüller.

Als men het voor nieuwjaar bekend wilt maken zal men zich wel mogen haasten…

Alles weten over Formule 1 in 2022?
Hier, op GP Pits brengt Formule 1 nieuws eneen F1 Magazine F1-seizone 2021 lees je alles over de races, voorbeschouwingen, nabeschouwingen en het brekende nieuws.
Op ons gratis forum lees je alles over formule 1 en nog veel meer. Meld je gratis aan en neem deel aan discussies over de mooiste sport van de wereld!

By peter