Franck Montagny zal op de vrijdag van de GP van Europa de derde Super Aguri-bolide besturen. De voormalig testrijder van Renault was in Bahrein en Maleisi� reserverijder voor het Japanse team, dat maandag bekend maakte een derde wagen te willen inzetten tijdens de vrijdagtrainingen. Daarnaast meldt het team dat het in gesprek is met de Fransman om in de toekomst racecoureur te worden als vervanger voor de zwak presterende Yujil Ide. Verwacht wordt dat de Japanner op de Nurburgring zijn laatste Grand Prix zal rijden voor Super Aguri.

Teambaas Aguri Suzuki: “Het is goed om Franck opnieuw bij ons te hebben tijdens de Europese Grand Prix. Zijn feedback over de SA05 zal enorm belangrijk zijn voor onze ingenieurs omdat hij een heel grote kennis heeft van de de technische zaken binnen de F1.  “

Alles weten over Formule 1 in 2022?
Hier, op GP Pits brengt Formule 1 nieuws eneen F1 Magazine F1-seizone 2021 lees je alles over de races, voorbeschouwingen, nabeschouwingen en het brekende nieuws.
Op ons gratis forum lees je alles over formule 1 en nog veel meer. Meld je gratis aan en neem deel aan discussies over de mooiste sport van de wereld!