Een opmerkelijk bericht in Het Laatste Nieuws van vandaag: De Nederlander Michiel Mol heeft samen met een groep investeerders een bod uitgebracht op Midland F1. Midland F1 is nu in handen van de Russisch-Canadese miljardair Alex Shnaider. Michiel Mol is onder meer oprichter van Lost Boys, dat bijvoorbeeld ook al Jos Verstappen sponsorde. Het bod zou om en bij de 100 miljoen dollar bedragen. Een bedrag waar Shnaider zich wel in kan vinden.

Alex Shnaider bevestigde tijdens de Grote Prijs van Monaco dat hij het bod serieus in overweging neemt. “Zakelijk gezien zou ik het aanbod moeten accepteren (… )Maar er zit ook een emotioneel belang aan de zaak. Ik ben gepassioneerd van Formule 1 en het gaat nu steeds meer de goede kant op met het team. “ Shnaider voegde daaraan toe dat hij wil afmaken waarmee hij begonnen is: “Het verschil met het middenveld wordt ook kleiner, we zijn op de goede weg.  “

Michiel Mol verwacht dat hij voor het einde van de week duidelijkheid zal krijgen

Alles weten over Formule 1 in 2022?
Hier, op GP Pits brengt Formule 1 nieuws eneen F1 Magazine F1-seizone 2021 lees je alles over de races, voorbeschouwingen, nabeschouwingen en het brekende nieuws.
Op ons gratis forum lees je alles over formule 1 en nog veel meer. Meld je gratis aan en neem deel aan discussies over de mooiste sport van de wereld!

By peter