Onder Frank Williams hebben de afgelopen tien jaar verschillende F1-coureurs hun debuut gemaakt in de F1: Jacques Villeneuve, Juan-Pablo Montoya, Jenson Button en Nico Rosberg zijjn allemaal hun F1-carrière begonnen bij de Britse renstal. De Britse teambaas heeft daar nog geen seconde spijt van gehad en vindt ook dat McLaren Lewis Hamilton in 2007 moet laten racen in de koningsklasse van de autosport.
We hebben nieuwe supersterren nodig, jonge honden zoals Robert Kubica, Sebastian Vettel en Lewis Hamilton. zei Williams tegen The Telegraph.Ik heb er ook nog geen seconde spijt van gehad van het feit dat ik Nico Rosberg rechtstreeks uit de GP2-serie wilde laten debuteren.
Als ik Ron Dennis was, zou ik niet te afwachtend zijn en Hamilton in de wagen zetten. Hij reed dit jaar fantastisch in de GP2-klasse en is een supertalent. gaat de teambaas van Williams verder. Bovendien is er nog een ander voordeel, ze drukken de kosten van het team ondanks dat de jaren erna steeds meer waard worden.

Alles weten over Formule 1 in 2022?
Hier, op GP Pits brengt Formule 1 nieuws eneen F1 Magazine F1-seizone 2021 lees je alles over de races, voorbeschouwingen, nabeschouwingen en het brekende nieuws.
Op ons gratis forum lees je alles over formule 1 en nog veel meer. Meld je gratis aan en neem deel aan discussies over de mooiste sport van de wereld!