Als het van Felipe Massa afhangt gaat Ferrari een goed seizoen tegemoet. Na de eerste tests heeft de Braziliaan al vooruitgang gezien, ook de ontwikkeling van de banden verloopt volgens plan.

” De banden zijn sinds de eerste tests in oktober zeker beter geworden. Bovendien merk je aan de medewerkers van Bridgestone dat ze er volledig voor gaan, een seizoen als afgelopen jaar willen ze niet meer meemaken. Uiteraard zijn de nieuwe regels ook van belang, daardoor kunnen we zachtere banden gebruiken.  “ aldus de kersverse Ferrari-coureur.

” Ik ben blij dat ik me al zo thuis voel bij Ferrari, iedereen helpt me. Niet alleen met het afstellen van de wagen, maar ook met het verbeteren van mijn rijstijl, door bvb. te vertellen in welke versnelling ik een bocht moet nemen. Ik krijg meer en meer ervaring en voel me optimaal voorbereid op mijn eerste seizoen bij Ferrari.  “ besluit Massa.

Alles weten over Formule 1 in 2022?
Hier, op GP Pits brengt Formule 1 nieuws eneen F1 Magazine F1-seizone 2021 lees je alles over de races, voorbeschouwingen, nabeschouwingen en het brekende nieuws.
Op ons gratis forum lees je alles over formule 1 en nog veel meer. Meld je gratis aan en neem deel aan discussies over de mooiste sport van de wereld!