Ferrari-coureeur Felipe Massa rijdt dit weekend op de bovenkant van zijn helm en op zijn bovenarm met een rouwband. Daarmee toont hij zijn medeleven aan de slachtoffers van het vliegtuigongeluk in Sao Paulo van afgelopen woensdag, waarbij er ongeveer tweehonderd mensen om het leven kwamen.

Ik draag een rouwband als teken van rouw voor de slachtoffers van het vliegtuigongeluk in Sao Paulo van afgelopen woensdag.zei Massa, over het ernstige vliegtuigongeluk in de Braziliaanse geschiedenis. Dit is een moeilijke tijd voor mijn land en dit is wel het minste wat ik kan doen voor de nabestaanden die hun geliefden zijn kwijt geraakt. Ik hoop dat ik de Brazilianen een beetje blijdschap kan geven na zo’n tragedie.

Felipe Massa kwalificeerde zich gisteren als derde op de Nurburgring.

Alles weten over Formule 1 in 2022?
Hier, op GP Pits brengt Formule 1 nieuws eneen F1 Magazine F1-seizone 2021 lees je alles over de races, voorbeschouwingen, nabeschouwingen en het brekende nieuws.
Op ons gratis forum lees je alles over formule 1 en nog veel meer. Meld je gratis aan en neem deel aan discussies over de mooiste sport van de wereld!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *