Volgend seizoen heeft Felipe Massa Kimi Raikkonen als teamgenoot bij Ferrari. De Braziliaan kijkt uit naar de samenwerking met de Fin en denkt ook dat het niet eenvoudig zal zijn om Raikkonen te verslaan.
Kimi zal een grote uitdaging zijn en ik denk dat we een goed duo gaan vormen. vertelde Massa aan de Italiaanse krant Gazetta dello Sport Ik had een prima relatie met Schumacher en ik ben ervan overtuigd dat het met Kimi niet anders zal zijn. Ik heb nog nooit problemen gehad met teamgenoten en dat zal volgend jaar niet anders zijn. Bovendien ken ik Kimi al een beetje, want we waren buren toen ik zijn plaats overnam bij Sauber.
Massa was ook erg tevreden dat hij in Monza te horen kreeg dat hij ook de komende twee jaar voor Ferrari zal rijden: Het iets waar ik erg trots op ben. Het was persoonlijk al heel belangrijk om als racecoureur aangesteld te worden, maar nu geniet ik ook het vertrouwen van het team.

Alles weten over Formule 1 in 2022?
Hier, op GP Pits brengt Formule 1 nieuws eneen F1 Magazine F1-seizone 2021 lees je alles over de races, voorbeschouwingen, nabeschouwingen en het brekende nieuws.
Op ons gratis forum lees je alles over formule 1 en nog veel meer. Meld je gratis aan en neem deel aan discussies over de mooiste sport van de wereld!