Eind vorige week kwam naar buiten dat Eddie Jordan, oprichter van het vroegere gelijknamige Jordan-team, de toegang tot de Force India-fabriek heeft geblokkeerd. Vrijwel direct kwamen er suggesties naar buiten dat dit misschien wel gevolgen zou hebben voor de komende Grand Prix, die van Bahrein.

Eens zegsman van Force India spreekt dit tegen en legt de situatie in zijn geheel uit: Eddie Jordan’s heeft beslist een weg naar de fabriek te blokkeren. Dit heeft echter geen gevolgen voor de toegang naar de fabriek, want er is er nog een. Hiermee doelt de zegman op de toegangsweg voor het personeel. Deze actie heeft dus geen gevolgen voor het team.

Het team heeft steeds meer personeel in dienst, en heeft ook enkele nieuwe vrachtwagens gekocht. Er is geen plaats meer op de huidige grond om daar de vrachtwagens te parkeren, dus besloot het team een paar wagens op de privéweg van Eddie Jordan neer te zetten. Dit werkte irriterend en daarom Eddie heeft een toegang geblokkeerd.

Volgens meneer Jordan kan dit opgelost worden als het team bereid is om te praten en de grond te kopen voor meer dan één miljoendollars.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *