Honda-teambaas Nick Fry hoopt dat zijn team aan het einde van het kampioenschap voor McLaren kan eindigen. Dat wordt zeker geen gemakkelijke opdracht want momenteel heeft het team uit Woking achttien punten voorsprong op Honda dat de hoop op de titel heeft opgegeven en resoluut voor de derde plaats wil gaan.

Fry is alvast positief gestemd: “We kunnen ze zeker verslaan en dat gaan we ook doen. Dit moet ik zeggen, want als ik zeg dat we het niet kunnen zullen we ze ook niet verslaan. Een voetbalteam gaat niet het veld op met het motto dat ze een goede tweede zullen zijn. We hadden zondag twee wagens in de punten en maakten wat van onze achterstand op McLaren in het constructeurskampioenschap goed, dus het moet lukken.  “

“We hebben nog veel nieuwe dingen die we moeten proberen, die ons ook sneller zullen maken.  “ aldus de Honda-teambaas. “Binnenkort hebben we ook de nieuwe windtunnel tot onze beschikking, het gaat dus de goede kant op.  “

Alles weten over Formule 1 in 2022?
Hier, op GP Pits brengt Formule 1 nieuws eneen F1 Magazine F1-seizone 2021 lees je alles over de races, voorbeschouwingen, nabeschouwingen en het brekende nieuws.
Op ons gratis forum lees je alles over formule 1 en nog veel meer. Meld je gratis aan en neem deel aan discussies over de mooiste sport van de wereld!

By peter