Deze week maakte BMW bekend dat het ook volgend jaar hun huidige rijdersduo zal inzetten. Nick Heidfeld zou twee jaar langer voor de Duitsers uitkomen en tijdens het laatste jaar van dat contract wil hij ook voor de titel kunnen gaan.

De toekomst is net zoals twee jaar geleden zeer interessant en ik hoop dat we nog kunnen verbeteren. Het team en ik hebben hetzelfde doel: we willen voor het kampioenschap strijden en hopelijk kunnen we dat over een jaar of twee. Het is moeilijk om zo’n dingen te plannen.

Niet alleen BMW was geïnteresseerd in Quick Nick.

Er was ook interesse van andere teams maar ik heb vertrouwen in [BMW], ze weten wat ze doen. Door de bouw van een nieuw hoofdkwartier ziet het er ook in de fabriek veelbelovend uit. Voorlopig gaat alles de goede kant op.

 


Alles weten over Formule 1 in 2022?
Hier, op GP Pits brengt Formule 1 nieuws eneen F1 Magazine F1-seizone 2021 lees je alles over de races, voorbeschouwingen, nabeschouwingen en het brekende nieuws.
Op ons gratis forum lees je alles over formule 1 en nog veel meer. Meld je gratis aan en neem deel aan discussies over de mooiste sport van de wereld!

By peter

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *