Williams co-eigenaar Patrick Head denkt dat Fernando Alonso volgend jaar ofwel niet rijdt ofwel McLaren zal verlaten. Ik neem aan dat de relatie tussen Ron Dennis en hem nog te herstellen valt, al zou dat me verbazen. Zei Head tegen de BBC.

Ik vind het jammer dat het zo is uitgedraaid. McLaren behandelt hun rijders altijd zeer, zeer eerlijk. Fernando heeft er nooit aan gedacht dat er een jonge kerel naast hem zou staan die hem kon verslaan. Daar komen zijn reacties vandaan.

Williams rijder Nico Rosberg wordt genoemd als vervanger van Alonso maar dat is volgens Head niet waar. Het team zou hard aan het werk zijn om Rosberg volgend jaar een wagen te geven waarmee hij kan vechten voor podiumplaatsen en misschien wel een overwinning

 


Alles weten over Formule 1 in 2022?
Hier, op GP Pits brengt Formule 1 nieuws eneen F1 Magazine F1-seizone 2021 lees je alles over de races, voorbeschouwingen, nabeschouwingen en het brekende nieuws.
Op ons gratis forum lees je alles over formule 1 en nog veel meer. Meld je gratis aan en neem deel aan discussies over de mooiste sport van de wereld!

By peter