De eerste acht races in de Formule 1 van Lewis Hamilton kan je vergelijken met een sprookje dat maar geen einde kent. In die acht races haalde hij telkens het podium, waarvan de McLaren-coureur tweemaal de hoogste trede mocht beklimmen. Bovendien staat de 22- jarige Brit stevig aan de leiding in het rijderskampioenschap.

Hamilton voelt zich goed in zijn vel bij zijn huidige werkgever en zei tijdens een sponsorevenement: Om eerlijk te zijn, ik wil mijn hele carrière voor McLaren blijven racen.

Ik rijd op dit moment voor een team waar ik al mijn hele leven heb van gedroomd om voor te racen. gaat de 22- jarige Brit verder. Ik ben al met het team verbonden sinds mijn dertiende en het is ook goed om een Britse coureur bij een Brits team te hebben. Niet alleen voor mij, maar voor de talloze Britse racefans.

Hamilton zal komend weekend zeker kunnen rekenen op de steun van zijn talloze fans, voor de race op Silverstone worden er 85.000 toeschouwers verwacht.

Alles weten over Formule 1 in 2022?
Hier, op GP Pits brengt Formule 1 nieuws eneen F1 Magazine F1-seizone 2021 lees je alles over de races, voorbeschouwingen, nabeschouwingen en het brekende nieuws.
Op ons gratis forum lees je alles over formule 1 en nog veel meer. Meld je gratis aan en neem deel aan discussies over de mooiste sport van de wereld!