Volgens het Duitse sensatieblad Bild is Toyota in gesprek met BMW-Sauber testcoureur Timo Glock voor een racestoeltje in 2008. Glock zou bij het team uit Keulen de vervanger worden van Ralf Schumacher.

De toekomst van Schumacher bij de Japanse renstal is reeds langere tijd onzeker. Bild meent te weten dat Toyota de optie 2008-2009 uit het contract van de Duitser niet zal lichten, die optie verloopt tijdens de Grand Prix Van Italië, die volgende week verreden wordt.

Glock, kampioenschapsleider in de GP2, zou een contract van één jaar kunnen tekenen bij de Japanse renstal, met een bijbehorend salaris van twee miljoen dollar, wat heel wat minder is dan het huizenhoge salaris van negentien miljoen dollar van Schumacher.

We zijn nog steeds in gesprek met Ralf. Daarnaast houden we de rijdersmarkt scherp in de gaten, maar Ralf staat zeker nog op onze lijst. liet Toyoa-president John Howett weten.

 


Alles weten over Formule 1 in 2022?
Hier, op GP Pits brengt Formule 1 nieuws eneen F1 Magazine F1-seizone 2021 lees je alles over de races, voorbeschouwingen, nabeschouwingen en het brekende nieuws.
Op ons gratis forum lees je alles over formule 1 en nog veel meer. Meld je gratis aan en neem deel aan discussies over de mooiste sport van de wereld!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *