Bruno Senna domineert momenteel het Britse F3 kampioenschap en won dit jaar al drie van de vier races. Eerder doken er geruchten op dat Frank williams de 22-jarige Braziliaan een test zou aanbieden maar de teambaas van het gelijknamige team vindt dit nog te vroeg.

“Op dit moment kunnen we het niet realiseren.  “ aldus de 64-jarige Williams in Motorsport Aktuell. “We hebben een enorm testprogramma voor 2006, maar we hebben niet de tijd en het materiaal om Senna te laten testen.  “

Bovendien waarschuwde Williams het jonge neefje van wijlen Ayrton Senna om niet te vlug de overstap naar de F1 te maken: “Senna schijnt in de Britse F3 erg goed te zijn, maar hij heeft nog maar een paar races gereden. We moeten hem de nodige tijd geven. Er zijn genoeg voorbeelden van coureurs die te vroeg naar de F1 zijn gekomen.  “

Mogelijk test Bruno Senna dit jaar nog voor Scuderia Toro Rosso.

Alles weten over Formule 1 in 2022?
Hier, op GP Pits brengt Formule 1 nieuws eneen F1 Magazine F1-seizone 2021 lees je alles over de races, voorbeschouwingen, nabeschouwingen en het brekende nieuws.
Op ons gratis forum lees je alles over formule 1 en nog veel meer. Meld je gratis aan en neem deel aan discussies over de mooiste sport van de wereld!