Force India zal eind deze maand haar line-up voor volgend seizoen bekend maken. Dit heeft mede-einenaar Vijay Mallya in een interview laten weten aan de officiële Formule 1- website.

Adrian Sutil is al zeker van een racestoeltje voor 2008, maar het is nog onduidelijk wie zijn teamgenoot wordt. Tijdens de laatste testweek op Jerez hebben Giancarlo Fisichella, Christian Klien en Vitantonio Liuzzi getest voor Force India. Mallaya bevestigt dat het om een shoot-out ging voor het tweede stoeltje.

Ik zal nu een moeilijke beslissing moeten nemen. zei Mallya. Alle rijders hebben het zeer goed gedaan tijdens de test en allemaal hebben ze de kwaliteiten om ons team vooruit te helpen. Sutil moet zich geen zorgen maken, hij is zeker van zijn stoeltje bij het team, in de andere auto willen we een coureur die de lat hoger kan leggen, zodat beide coureurs steeds uitstekende prestaties zullen neerzetten en de monteurs kunnen helpen met het verbeteren van de auto.

Eind december zal ik de tweede rijder bekend maken. Ik wil eerst de feiten op een rijtje zetten. Het is een belangrijke beslissing voor het team en ik wil geen overhaaste beslissing nemen.