Giancarlo Fisichella denkt dat Renault weer hun goede vorm heeft gevonden. Volgens de Italiaan heeft iedereen bij Renault de afgelopen weken hard gewerkt om het team weer uit het slop te trekken. Een goed resultaat kan dan wonderen doen.

De afgelopen weken zijn we verbeterd, de balans is beter en we hebben meer grip. De beide fabrieken hebben keihard gewerkt om de wagen nog beter te maken en iedereen werkt tot op de limiet. Het resultaat is fantastisch. Al dat harde werk zal zeker beloond worden en ik ben er zeker van dat we in Montreal weer in vorm zullen zijn.

Fisichella zette een zeer degelijke prestatie neer in Monaco en kijkt uit naar de GP van Canada deze zondag. Volgens de Italiaan ligt het Gilles Villeneuve circuit hem wel.

Het is een stratencircuit dus zal het op vrijdag zeer glad zijn. In de loop van het weekend wordt dat dan beter omdat de wagens meer rubber neerleggen waardoor er meer grip is.

Ik heb aan deze race een paar goede herinneringen overgehouden. Ik heb in Canada al vier keer op het podium gestaan! Ik hoop dat het ook dit jaar weer een goede race wordt voor mij en het team.

Alles weten over Formule 1 in 2022?
Hier, op GP Pits brengt Formule 1 nieuws eneen F1 Magazine F1-seizone 2021 lees je alles over de races, voorbeschouwingen, nabeschouwingen en het brekende nieuws.
Op ons gratis forum lees je alles over formule 1 en nog veel meer. Meld je gratis aan en neem deel aan discussies over de mooiste sport van de wereld!

By peter