Voor het seizoen zei Giancarlo Fisichella dat hij voor niks minder dan de titel ging, de Renault-coureur blijft ook na vier races in de titel geloven ondanks dat hij 21 punten achterstand opgelopen heeft ten opzichte van zijn teamgenoot Fernando Alonso.
De Italiaan wist de race in Maleisi� te winnen, maar daarna zag hij zijn achterstand op WK-leider Alonso groeien tot 21 punten. De Renault-coureur geeft toe dat de situatie niet al te best is maar zegt er tegelijkertijd bij dat er nog 14 races te rijden zijn en dat de opgelopen achterstand nog goed gemaakt kan worden: “Fernando heeft ruim twintig punten meer dan ik en dat is niet goed. Het kampioenschap duurt gelukkig nog lang, dus ik heb nog alle kans om me te herstellen. Ik moet mijn uiterste best blijven doen, op elk circuit wil ik vechten voor de overwinning. Ik heb er veel vertrouwen in want ik heb geen ander doel dan wereldkampioen worden en daarvoor moet je overal snel zijn.  “

Alles weten over Formule 1 in 2022?
Hier, op GP Pits brengt Formule 1 nieuws eneen F1 Magazine F1-seizone 2021 lees je alles over de races, voorbeschouwingen, nabeschouwingen en het brekende nieuws.
Op ons gratis forum lees je alles over formule 1 en nog veel meer. Meld je gratis aan en neem deel aan discussies over de mooiste sport van de wereld!