We hebben het eerder al gemeld, maar het lijkt er volgens de Finse pers meer en meer op dat Kimi Ra�kk�nen volgend jaar voor Ferrari uit zal komen. Er zijn heel sterke geruchten dat de zesentwintig jarige Fin een contract is gaan tekenen in Maranello. Die geruchten worden nog versterkt door Adrian Campos, die vroeger de manager was van Fernando Alonso.

“Kimi zal niet de teamgenoot worden van Fernando volgend jaar, dat is absoluut zeker.” Zei de man tegen een Spaans radiostation.

Zelfs in de Duitse pers komen nu artikels boven drijven, het blad Express citeert een anonieme ingenieur van Ferrari die bevestigd dat Ra�kk�nen volgend jaar naar Maranello trekt.

“Ferrari zou nu al het contract kunnen bekend maken, maar we willen niet dezelfde fout als McLaren maken door het te vroeg te den.”

Ook Willi Webber, de manager van Michael Schumacher, mengt zich nu in de strijd. Volgens de Duitser is Schumi absoluut niet bang van een Finse ploegmaat.

“Michael heeft altijd al zijn teamgenoten verslagen.” Zei Webber. Maar over het mogelijke contract wist hij nog van niets.

Het kan niets zijn, maar de geruchten worden nu toch wel heel sterk.

Alles weten over Formule 1 in 2022?
Hier, op GP Pits brengt Formule 1 nieuws eneen F1 Magazine F1-seizone 2021 lees je alles over de races, voorbeschouwingen, nabeschouwingen en het brekende nieuws.
Op ons gratis forum lees je alles over formule 1 en nog veel meer. Meld je gratis aan en neem deel aan discussies over de mooiste sport van de wereld!

By peter