Welkom op onze vernieuwde website! Zoals je kan zien steekt F1 Pits in een nieuw kleedje en dat heeft met twee zaken te maken: We zijn verhuist naar een nieuwe server en vieren dit jaar onze tiende verjaardag! Tien jaar is een eeuwigheid op het internet en daar hebben we jullie en onze geweldige redactie voor te danken.

Zonder deze twee steunpilaren zouden we het niet zo lang hebben volgehouden. Bedankt dat je elk seizoen weer bij ons langskomt op de site en op het forum om onze en jullie passie te delen. Hopelijk mogen we je nog vaak over de vloer krijgen!

Bedankt ook aan onze geweldige redacteurs: Mario, Daan, Eric en Jasper, maar ook aan iedereen die ooit aan de site heeft meegewerkt. Dan denken we natuurlijk aan mensen als Jos, die België’s beste statistiekensite heeft opgericht, Martin,Luc en iedereen die zich de afgelopen jaren heeft ingezet voor de site.

Om onze tiende verjaardag te vieren hebben we die oude roestbak waar we op gehost werden achter ons gelaten en een nieuwe thuis gevonden bij de zeer vriendelijke mensen van Alfahosting. Een leuk weetje is dat F1 Pits vanaf nu ook klimaatneutraal zal draaien, in een milieuvriendelijk datacenter.

Volgende week start het nieuwe F1 seizoen, het eerste van de volgende tien!

By peter

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *