Dit weekend komt de Champ Car World Series langs op het circuit van Zolder voor het eerste deel van hun Europese trip. Het team dat in Zolder en Assen de beste gemiddelde finish haalt wint de Phanos Resorts Champ Car European Team Cup (Amerikanen hebben het blijkbaar voor zeer lange namen).

De Europese races in Zolder en Assen zijn zeer belangrijk voor de ontwikkeling van onze reeksen. Tien van onze rijders komen uit Europa en ik ben er zeker van dat zij zeer goed zullen willen presteren tijdens deze twee races. Door deze nieuwe prijs moet de strijd nog heviger worden. Zei Steve Johnson, de Bernie van de Champ Car.

Deze zondag kan je de Champ Car Grand Prix van België vanaf 14u30 bekijken op VT4, het is dan ook jammer dat het evenement moet opboksen tegen de Turkse GP. De week daarna trekken Heylen, Doornbos en co naar Assen.

 


Alles weten over Formule 1 in 2022?
Hier, op GP Pits brengt Formule 1 nieuws eneen F1 Magazine F1-seizone 2021 lees je alles over de races, voorbeschouwingen, nabeschouwingen en het brekende nieuws.
Op ons gratis forum lees je alles over formule 1 en nog veel meer. Meld je gratis aan en neem deel aan discussies over de mooiste sport van de wereld!

By peter

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *