Volgens Bernie Ecclestone zal de F1 niet aan populariteit inleveren wanneer Michael Schumacher het voor bekeken houdt. De F1-baas is van mening dat de koningsklasse van de autosport na twee of drie races een nieuwe superster heeft.

” Geen enkele coureur zal groter worden dan de sport zelf. Na twee of drie races zijn er al nieuwe sterren.  “ Ecclestone ziet in Nelson Piquet Jr. en Heikki Kovalainen de mannen die het in de toekomst gaan maken.

Fernando Alonso noemt hij met opzet niet. De Brit is niet blij hoe de overstap van de wereldkampioen naar McLaren verlopen is:  ” Ron Dennis en Alonso hadden eerst met Flavio Briatore moeten praten vooraleer ze het bekend maakten. Ze zijn dom bezig geweest en daarom noem ik Alonso niet als Mogelijke kandidaat.  “

Alles weten over Formule 1 in 2022?
Hier, op GP Pits brengt Formule 1 nieuws eneen F1 Magazine F1-seizone 2021 lees je alles over de races, voorbeschouwingen, nabeschouwingen en het brekende nieuws.
Op ons gratis forum lees je alles over formule 1 en nog veel meer. Meld je gratis aan en neem deel aan discussies over de mooiste sport van de wereld!