Formule 1- baas Bernie Ecclestone is de rijkste man van de autosport. Dat kan worden opgemaakt uit de jaarlijkse ‘Rich List’ van de Engelse krant Sunday Times.

Ecclestone heeft een vermogen van ongeveer 3,3 miljard euro, goed voor een twintigste plaats in de lijst met de rijksten der aarde. Volgens die lijst schenkt de 76- jarige Brit jaarlijks 80 miljoen euro aan goede doelen.

Eddie Irvine staat ook op lijst, hij staat verrassend genoeg hoger genoteerd dan teameigneaar Frank Williams en McLaren-teambaas Ron Dennis. De voormalig Ferrari-coureur staat op plaats 467, zijn vermogen wordt geschat op 260 miljoen euro. Irvine zit in vastgoed en is de eigenaar van Jenkins Shipping. Williams en Dennis hebben respectievelijk 190 en 160 miljoen euro op hun bankrekening staan.

Alles weten over Formule 1 in 2022?
Hier, op GP Pits brengt Formule 1 nieuws eneen F1 Magazine F1-seizone 2021 lees je alles over de races, voorbeschouwingen, nabeschouwingen en het brekende nieuws.
Op ons gratis forum lees je alles over formule 1 en nog veel meer. Meld je gratis aan en neem deel aan discussies over de mooiste sport van de wereld!