Kimi Raikkonen heeft al acht races na elkaar niet meer gewonnen en de Fin moet steeds vaker zijn teamgenoot Felipe Massa voor zich dulden. In de media wordt de regerend wereldkampioen al afgeschreven voor de wereldtitel. Maar daar is McLaren-teambaas Ron Dennis het niet mee eens, hij ziet ‘The Iceman’ nog steeds als een serieuze titelkandidaat.

Kimi is een vechter en een erg getalenteerde coureur en ik wil hem zeker niet bekritiseren. vertelt Dennis over Raikkonen, die van 2001 tot en met 2006 voor McLaren reed aan Autosport.com. Het komt er op neer dat coureurs goede en slechte races rijden. Ik ben er zeker van dat hij deze race snel achter zich zal laten en meer dan ooit in staat om te winnen. Ik wil hem zeker niet afschrijven in de titelstrijd. Met nog zes races te gaan, wil ik geen voorspellingen over hem doen. Dat is het slechtste wat we kunnen doen.

Raikkonen staat derde in het kampioenschap. De Fin telt zeven punten achterstand op Massa en dertien punten op kampioenschapsleider Hamilton.

Leave a Reply

Your email address will not be published.