Er is goed nieuws voor de werknemers van McLaren. Volgend seizoen gaat de Britse renstal met hun personeel roteren, zodat zij meer tijd hebben om bij hun familie door te brengen.

Om die reden heeft de FIA enkele seizoenen geleden de verplichte zomerstop ingevoerd, waarin de teams niet mogen testen. Ondanks deze maatregel vindt Dennis dat zijn teamleden te veel moeten werken. Volgend seizoen staan er negentien races op de kalender, vandaar dat de 61- jarige Brit met een rotatiesysteem zal werken.

Onze werknemers krijgen niet voldoende tijd om met hun families door te brengen. Deze zomerstop is noodzakelijk voor het team, dit geeft hen de kans om in ieder geval één week niet op kantoor of in de fabriek te zijn. zei Dennis tegenover CNN. Het is een belangrijke manier om de teamleden gemotiveerd en tevreden te houden. Met negentien races op de kalender wordt het volgend jaar nog moeilijker voor hen. Er wordt niet verwacht dat ze het hele seizoen werken. We gaan onze leden per rotatiebeurt laten werken.