McLaren staat bekend om zijn emotieloze houden, stijfheid kan je het noemen. Acht jaar nadat er nog eens in het McLaren-kamp gehuild werd was het gisteren teveel voor teambaas Ron Dennis. De Engelsman kon zijn emoties niet te baas nadat zijn twee rijders voor de allereerste dubbelzege in Monza zorgden. Dat was niet alleen de oorzaak, ook de heropening van de spionagezaak en het feit dat het Italiaanse gerecht hem op de hielen zit heeft er veel aan geholpen.

Tijdens een interview met het Duitse Premiere barstte Dennis in tranen uit. Het was een heel erg moeilijk weekend. Iedereen binnen dit team heeft het erg moeilijk gehad om zich te blijven concentreren, maar het is ons toch gelukt. Zijn vrouw Lisa sprong hem bij: Hij leeft voor de autosport en deze overwinning betekend veel voor hem. Hij komt amper naar mij met zijn problemen, maar als iemand die zoveel voor je betekend zoveel problemen heeft dan raakt het je ook. Daarna was de maat vol voor Dennis en begon hij te huilen op de schouder van zijn vrouw, voor de talloze televisiecamera’s en fotografen.

 


Alles weten over Formule 1 in 2022?
Hier, op GP Pits brengt Formule 1 nieuws eneen F1 Magazine F1-seizone 2021 lees je alles over de races, voorbeschouwingen, nabeschouwingen en het brekende nieuws.
Op ons gratis forum lees je alles over formule 1 en nog veel meer. Meld je gratis aan en neem deel aan discussies over de mooiste sport van de wereld!

By peter