Rubens Barrichello heeft zijn contract met Honda verlengd tot 2008, hij zal dan drie seizoenen bij het team hebben gereden.

Ik ben blij dat ik kan meedelen dat ik ook in 2008 bij Honda blijf rijden. Toen ik naar hier kwam in 2006 is het altijd al mijn bedoeling geweest om op lange termijn iets op te bouwen. Dit jaar is moeilijk verlopen maar nu gaan we weer de goede richting uit.

We hebben nu al een geweldig team en er zullen een paar goede mensen bijkomen. Ik ben er zeker van dat we nu vooruit zullen gaan.

Als Barrichello volgend seizoen uitrijdt dan zal hij het record van Riccardo Patrese van 257 racestarts verbreken. Ook Jenson Button blijft volgend jaar bij Honda. De vijfendertigjarige Braziliaan won in totaal 9 races.

Alles weten over Formule 1 in 2022?
Hier, op GP Pits brengt Formule 1 nieuws eneen F1 Magazine F1-seizone 2021 lees je alles over de races, voorbeschouwingen, nabeschouwingen en het brekende nieuws.
Op ons gratis forum lees je alles over formule 1 en nog veel meer. Meld je gratis aan en neem deel aan discussies over de mooiste sport van de wereld!

By peter