Fernando Alonso heeft aan een Spaanse televisiezender laten weten dat hij weet wat hij volgend jaar wil doen. De Spanjaard wacht nu alleen nog af of zijn keuze ook tot de mogelijkheden behoort aangezien er nog volop wordt onderhandeld tussen de verschillende partijen.

Ik weet wat ik wil doen , maar ik weet niet of dat mogelijk zal zijn. zei Alonso, waarmee hij duidelijk een signaal geeft dat hij McLaren wel eens zou kunnen verlaten.  Er zijn verschillende opties en daar wordt momenteel volop over onderhandeld. Ik heb wel een idee, een wens, over wat ik volgend jaar wil gaan doen. We moeten echter nog afwachten of dat mogelijk is.

De Spanjaard wordt al lange tijd in verband gebracht met Renault, waar hij in 2005 en 2006 wereldkampioen werd. Daarnaast zijn ergeruchten dat ook Toyota en Williams geïnteresseerd zijn in de diensten van Alonso.

 


Alles weten over Formule 1 in 2022?
Hier, op GP Pits brengt Formule 1 nieuws eneen F1 Magazine F1-seizone 2021 lees je alles over de races, voorbeschouwingen, nabeschouwingen en het brekende nieuws.
Op ons gratis forum lees je alles over formule 1 en nog veel meer. Meld je gratis aan en neem deel aan discussies over de mooiste sport van de wereld!